Narudžba i savjetovanje
099 593 70 50

Prirodno rješenje u kapsulama i kremi za bolju pokretljivost

UVJETI POSLOVANJA I JAMSTVO SIGURNOSTI

1.ZAŠTITA PODATAKA

Svi podaci koji se odnose na Vaš identitet tretirat će se u skladu s važećim propisima o zaštiti osobnih podataka, uvijek uz maksimalnu zaštitu Vaše privatnosti i anonimnosti.

www.acuraflex.hr će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana posebnim zakonom.

2.UVJETI KUPNJE

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama.

Isporučitelj (Prodavatelj) je Viva Medis d.o.o. , telefon: +385 99 593 70 50, email: info@acuraflex.hr. Kupac (potrošač) je posjetitelj WebShopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati kreditnom karticom, predračunom, Paypalom, virmanom (uplatnicom) u banci (pošti ili Fini), internet i mobilnim bankarstvom ili prilikom pouzeća te pošalje narudžbu Prodavatelju.

Izražene cijene su maloprodajne s PDV-om.

Valuta je Euro (€).

NAPOMENA: Usluge web shopa www.acuraflex.hr možete koristiti samo ako ste stariji od 18 godina.

3.REKLAMACIJE I ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTATKE

Potrošači mogu reklamirati kupljene proizvode trgovcu u pisanom obliku na email: info@acuraflex.hr. U slučaju skrivenih nedostataka, koji nisu bili vidljivi prilikom preuzimanja, primjenjuje se odredba Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11,0 78/15). Za proizvode koje je prodavatelj isporučio kupcu vrijede jamstveni uvjeti sukladno zakonu o zaštiti potrošača. Prema ovom zakonu, u roku četrnaest dana od primitka robe, kupac može obavijestiti prodavatelja o otkazivanju ugovora i pritom nije potrebno navesti razloge. Kupac je obvezan vratiti primljenu robu na adresu koju u odgovoru na email reklamacije od strane kupca naznači prodavatelj. Kupac je dužan vratiti proizvod najkasnije u roku od 30 dana od otkazivanja ugovora pismenim putem. Roba mora biti neoštećena i u istoj količini (kao u trenutku primitka). Nakon što prodavatelj zaprimi reklamirani proizvod, prodavatelj vraća uplaćeni iznos koštanja proizvoda u roku od 15 dana od zaprimanja reklamiranog proizvoda.

4.USLUGA

U internet trgovini www.acuraflex.hr navedene su karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja te cijene dostave koje vrijede u trenutku zaključene narudžbe. U sve cijene je uključen PDV.

Ukoliko dođe do promjena rokova dostave ili bilo koje druge važne okolnosti potrebne za izvršenje narudžbe, odmah će Vas obavijestiti prodajni agenti internet trgovine www.acuraflex.hr

Proizvodi će Vam biti dostavljeni u roku od 1-3 radna dana od potvrđene narudžbe, a o roku dostave za proizvode koje je potrebno dodatno naručiti obavijestit će Vas na vrijeme prodajni agent. Zadržavamo pravo produljenja roka isporuke u slučaju izvanrednih situacije, glede proizvodnje ili transporta robe.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu. Nakon završetka narudžbe pojavit će Vam se obavijest koja će potvrditi točnost i uspješnost narudžbe ili će upozoriti na napravilnosti tijekom narudžbe.

Ukoliko se pojave nepravilnosti kod narudžbe molimo da nas kontaktirate na: info@acuraflex.hr ili na broj telefona +385 99 593 70 50 te ćete na taj način provjeriti je li narudžba sigurno zaprimljena.

Ukoliko niste sigurni kako izvršiti kupovinu, slobodno nas kontaktirajte na gore navedene podatke, rado ćemo Vam pomoći.

Ukoliko želite vratiti proizvod, to možete učiniti u roku 14 dana od dana primitka proizvoda. Detaljnije informacije o povratu ili zamjeni možete pročitati dolje, pod člankom nazvanim “Povrat proizvoda”.

Uvjeti pod kojima možete vratiti proizvode su navedeni pod točkom 4, ali Vas molimo da nas prije povrata kontaktirate na broj telefona +385 99 593 70 50 kako bismo Vam objasnili postupak vraćanja proizvoda.

5.ISPORUKA PROIZVODA

Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bili što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka. Ukoliko ste paket naručili izvršavanjem narudžbe preko internet stranice www.acuraflex.hr, naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja tj. dostave (pouzećem), unaprijed predračunom (internet ili mobilno bankarstvo, općom uplatnicom u banci, fini, pošti) ili kreditnom karticom u trenutku izvršavanja narudžbe, ovisno o Vašem izboru prilikom narudžbe.

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve artikle vrijednosti od 63 € i iznad. Nema dodatnih troškova pakiranja i sličnih troškova, ali ako je paket dostavljen isključivo Hrvatskom poštom, samo kod plaćanja pouzećem (prilikom preuzimanja), pošta naplaćuje naknadu za prijenos novca čiji je iznos definiran važećim cjenikom Hrvatske pošte. Drugi partner za dostavu GLS dostavna služba ne naplaćuje dodatnu naknadu za prijenos novca kod plaćanja pouzećem te je dostava kod proizvoda vrijednosti od 63 € i iznad u potpunosti besplatna. Za svu kupnju proizvoda vrijednosti ispod 63 € platit ćete troškove dostave koji iznose 3,95 €.

Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, isporučit će raspoložive te o tome obavijestiti kupca emailom odnosno telefonom zajedno sa informacijom o dostupnosti i predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda. Ukoliko proizvode nije moguće naknadno isporučiti, za neisporučene proizvode kupoprodajni ugovor se automatski raskida.

Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari sukladno pozitivnim propisima posebice Zakonu o obveznim odnosima Republike Hrvatske.

6.UVJETI PLAĆANJA

Proizvode možete platiti pouzećem, po predračunu internet ili mobilnim bankarstvom, virmanom, općom uplatnicom te kreditnom ili debitnom karticom.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu.

7.NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje je 100% sigurno.

Nudimo Vam četiri vrste plaćanja:

1. Pouzećem (prilikom preuzimanja paketa).

2. Predračunom (virmanska uplatnica ili internet bankarstvo).

3. Sigurno plaćanje kreditnom karticom (Visa, Mastercard, Discover…) uz PCI Compliance standard. Payment card industry compliance osigurava sigurnost kod kartičnog plaćanja.

   

4. PayPal je najsigurniji način plaćanja karticama i povećava sigurnost kupac može biti siguran da će zaista primiti plaćeni proizvod.

Sigurno plaćanje

Proizvode je moguće kupiti uz plaćanje kreditnim karticama. Prilikom odabira plaćanje PayPal-om, kupac se preusmjerava na PayPal sustav. PayPal sustav prihvaća velik broj kreditnih kartica, uključujući Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diners itd…

Kod revolving kartica moguće je podijeliti trošak na rate.

 

8.POVRAT PROIZVODA

Ukoliko niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti uz predočenje računa kojeg nam možete slikati ili skenirati te poslati na email: info@acuraflex.hr. Povrat novca u visini vrijednosti proizvoda izvršit ćemo Vam u roku 15 dana od primitka proizvoda.

Rokovi unutar kojih kupac može vratiti proizvod i dobiti povrat novca:

U roku 14 dana od dana primitka proizvoda za koji pri preuzimanju utvrdite da ne odgovara Vašim očekivanjima prema izvršenoj promidžbi, kupac mora obavijestiti prodavatelja pisanim putem o reklamaciji na email: info@acuraflex.hr te poslati proizvod prodavatelju na adresu koju je prodavatelj naznačio u povratnom emailu ali ne kasnije od 30 dana od primitka proizvoda.

Postupak vraćanja proizvoda:

Proizvodi koje vraćate jer ste pri preuzimanju zaključili da ne zadovoljavaju Vaša očekivanja moraju, pri povratu, biti potpuno neoštećeni, bez prljavštine, u nepromijenjenoj količini, te u originalnoj ambalaži.

U slučaju povrata proizvoda ili zamjene proizvoda zbog nekog nedostatka, proizvod mora biti čist i uz njega priložen opisan nedostatak, odnosno razlog vraćanja ili reklamiranja. Kupac je dužan obratiti nam se pismenim putem na email info@acuraflex.hr.

Postotak umanjenja iznosa povrata obzirom na stanje originalne ambalaže/dodataka* uz proizvod vraćenog proizvoda:

* dodatcima uz proizvod smatraju se: uputstva za korištenje (u pisanom obliku) te originalna kutija u kojoj se proizvod prodaje.

NAPOMENA: Postotci umanjenja, ovisno o situaciji mogu biti kumulativni (npr. u slučaju da nedostaje ambalaža ili je ambalaža u vrlo lošem stanju– ukupan postotak umanjenja iznosi 20% a za proizvod koji je otvoren i nedostaje sadržaj 50%).

  • Proizvod se vraća neotvoren u originalnoj ambalaži koja je u neoštećenom stanju. 0%
  • Oštećena ambalaža -10%
  • Nedostaje ambalaža -20%
  • Nedostaje dio sadržaja proizvoda -40%
  • Nedostaje ambalaža i dio sadržaja proizvoda -50%

9.JAMSTVO POVRATA NOVCA

Proizvodi za koje dajemo jamstvo su u skladu sa zakonom i jamstvom određenim od strane tvrtke Viva Medis d.o.o. . Mi stojimo iza kvalitete svojih proizvoda te vam jamčimo da ćete kupnjom naših proizvoda biti zadovoljni kvalitetom, učinkovitošću naših proizvoda i usluga.

Ukoliko niste zadovoljni s našim proizvodom ili uslugom pozivamo vas da nam vratite proizvod te ćemo vam sukladno članku o povratu proizvoda izvršiti povrat iznosa plaćenog proizvoda. Kupac je dužan čuvati račun te nam ga predočiti prilikom zahtjeva za povrat novca. Jamstvo povrata novca počinje teći od dana izvršavanja plaćanja narudžbe pa do četrnaestog dana nakon primitka proizvoda. Oštećenja i promjene na proizvodima koje su posljedica nepravilnog korištenja i nepostupanja u skladu s uputama za upotrebu ne podliježu jamstvu povrata novca odnosno podliježu postocima umanjenja povratnog iznosa opisanog u članku “povrat proizvoda“.

10.ZAMJENA PROIZVODA

Ako želite naručeni i primljeni proizvod zamijenili za drugi, obavezno je prije kontaktirati nas na broj telefona +385 99 593 70 50, a nakon toga prema dogovoru proizvod poslati poštom na adresu koju vam navedemo. Nakon što primimo proizvod kojeg želite zamijeniti, novi proizvod poslat ćemo na vašu željenu adresu za dostavu. Obje poštarine snosi kupac. Razliku između cijene zamijenjenih proizvoda plaća kupac ili ako se radi o pretplaćenom iznosu prodavatelj vraća preplaćeni iznos kupcu. Važna napomena: Ako želite reklamirati, zamijeniti ili vratiti proizvod, uz njega obavezno morate imati račun.

11.NAČIN PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno čl. 10 st. 2 Zakona o zaštiti potrošača (Nar. Nov., br. 79/07., 125/07. – isp., 79/09 i 89/09. isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu poslati u pisanom obliku na email info@acuraflex.hr te ćemo Vam bez odgađanja,radnim danom, pisanim putem potvrditi primitak prigovora. Odgovor na prigovor poslat ćemo vam u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Na prigovoru obavezno navesti ime i prezime, te adresu ili email za dostavu odgovora.

12.SKLAPANJE UGOVORA O KUPOPRODAJI

12.1. Viva Medis d.o.o. putem www.acuraflex.hr internet stranice, kao prodavatelj i korisnik kao kupac sklapaju ugovor o kupoprodaji sredstvima daljinske komunikacije (putem emaila, putem obrasca za narudžbu, telefona s ljudskim posredovanjem i bez njega).

12.2. Predmet i komercijalna svrha ugovora o kupoprodaji je narudžba tj. kupnja odabranog proizvoda putem www.acuraflex.hr internet stranice uz plaćanje cijene tog proizvoda (dalje: Ugovor).

12.3. Ponudu tvrtke Viva Medis d.o.o. za sklapanje Ugovora predstavljaju ovi Uvjeti i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz podatke o određenom proizvodu koju ponudu korisnik kao kupac, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen uvjetima prihvaća, a kojim prihvatom korisnika je sklopljen Ugovor između tvrtke Viva Medis d.o.o. i korisnika.

12.4. Ugovor stupa na snagu i obvezuje ugovorne strane od trenutka prihvata ponude tvrtke Viva Medis d.o.o. od strane korisnika na jedan od sljedećih načina:

  • odabirom proizvoda, količine, načina plaćanja, zaključenjem narudžbe korisnika putem internet trgovine
  • odabirom proizvoda, količine, načina plaćanja, zaključenjem narudžbe korisnika putem telefonske odnosno mobilne linije
  • odabirom proizvoda, količine, načina plaćanja, zaključenjem narudžbe korisnika putem E-maila
  • odabirom proizvoda, količine, načina plaćanja, zaključenjem narudžbe korisnika putem SMS-a, Vibera ili WhatsApp Messengera.

12.5. U razumnom roku nakon sklapanja Ugovora, a najkasnije u trenutku isporuke proizvoda korisniku će biti dostavljena potvrda o sklopljenom Ugovoru, odnosno predugovorna obavijest iz članka 57. stavka 1. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine br. 41/14.).

13.PRAVO NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Korisnik ima pravo, ne navodeći razloge, jednostrano raskinuti Ugovor (narudžbu), ali najkasnije do 12:00 sati sljedećeg radnog dana ako je narudžba potvrđena dan ranije, odnosno najkasnije do 12:30 sati istog radnog dana ako je narudžba potvrđena tog istog radnog dana. Zbog velike brzine kojom prodavatelj obrađuje narudžbe te ih šalje na otpremu i dostavu, kasnije od navedenog vremena prodavatelj neće moći zaustaviti isporuku proizvoda jer će biti u većini slučajeva već predana dostavnoj službi.

14.NAČIN KORIŠTENJA PRAVA NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

14.1. Za ostvarenje prava na jednostrani raskid Ugovora, korisnik mora obavijestiti tvrtku Viva Medis d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom elektroničkom poštom na info@acuraflex.hr, a u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, i adresu elektroničke pošte.

14.2. Izjavu, odnosno obavijesti poslati elektroničkom poštom na info@acuraflex.hr, a u kojem će mu slučaju tvrtka Viva Medis d.o.o. bez odgađanja dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Ugovora elektroničkom poštom.

15.UČINCI JEDNOSTRANOG RASKIDA UGOVORA 

15.1. Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat zaprimljenog novca, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je tvrtka Viva Medis d.o.o. zaprimila korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena.

15.2. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu, a u slučaju da korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa to će mu se i omogućiti.
Povrat novca tvrtka Viva Medis d.o.o. može izvršiti tek nakon što joj proizvod bude vraćen i nakon što se utvrdi stanje vraćenog proizvoda, odnosno ambalaže i sadržaja.

15.3. Korisnik je dužan proizvod poslati na adresu koju mu prodavatelj navede u odgovoru, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je tvrtki Viva Medis d.o.o. uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora, te sve izravne troškove povrata proizvoda korisnik mora snositi sam.

15.4. Korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti proizvoda koje je rezultat rukovanja robom.

16.JAMSTVO PRIVATNOSTI

Viva Medis d.o.o. obavezuje se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26.
Svi djelatnici Viva Medis d.o.o. i poslovni partneri obvezni su poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima, te informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje (npr. newslettera…).

Osobni podaci kupaca pohranjeni u informacijskom sustavu tvrtke Viva Medis d.o.o. čuvaju se na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima Viva Medis d.o.o. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, te obavješćivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem Internet trgovine.

Viva Medis d.o.o. jamči da osobni podaci korisnika Web trgovina www.acuraflex.hr, www.acuraflex.com neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Registracijom korisnik potvrđuje točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da Viva Medis d.o.o. može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.

17.PRAVNE ODREDBE

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Viva Medis d.o.o. , te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke Viva Medis d.o.o. (Internet trgovina). Viva Medis d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Viva Medis d.o.o. se obvezuje primjenjivati sve mjere u razumnoj domeni sigurnosti i to u svrhu zaštite interesa korisnika usluga i proizvoda te sprječavanje eventualnih zlouporaba. Transakcije plaćanja kreditnim/debitnim karticama obavljaju se preko Paypal servisa – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Viva Medis d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava Internet trgovine ili propusta djelatnika Viva Medis d.o.o tvrtke. Ulažemo razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Zbog dinamičnosti tržišta moguće su manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na internet stranicama. Viva Medis d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i isporučeni krajnjem kupcu. Ukoliko trebate detaljnije informacije kontaktirajte nas na email info@acuraflex.hr. U slučaju da naručenog artikla u trenutku narudžbe nema kao raspoloživog, kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku te Vam ponuditi opciju čekanja dolaska artikla, zamjenu za drugi odgovarajući artikl ili povrat novca u punom iznosu. Zadržavamo pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Registracijom na ovim Internet stranicama potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate Opće uvjete internet trgovina www.acuraflex.hr, www.acuraflex.com,

18.PRIKUPLJANJE I OBRADA OSOBNIH PODATAKA

Osobni podatak je informacija kojom se utvrđuje Vaš identitet, npr. Vaše ime, prezime, email adresa ili adresa stanovanja. Viva Medis d.o.o. ne prikuplja i ne obrađuje Vaše osobne podatke, osim kada Vi date privolu naručivanjem proizvoda, naših elektronskih obavijesti (e-časopis i sl.) ili sudjelovanjem u nagradnim igrama koje mi organiziramo.

18.1.Korištenje i odavanje osobnih podataka

Viva Medis d.o.o. koristit će Vaše osobne podatke izričito u svrhu tehničke administracije na Web lokaciji tako da biste imali pristup posebnim informacijama ili u svrhu komunikacije s Vama. Viva Medis d.o.o. neće dostavljati Vaše osobne podatke trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.

19.NARUDŽBE, ANKETE I NATJECANJA

Viva Medis d.o.o. traži informacije od korisnika na obrascu na kojemu korisnik daje informacije za kontakt (kao što su e-mail adresa, ime i adresa za dostavu, kontakt…) te ponekad financijske informacije kao što su broj kreditne kartice, vlasnika kreditne kartice i datum kad ističe njezin rok važenja. Te se informacije koriste za fakturiranje i za ispunjavanje narudžbi krajnjeg kupca. Ove kontakt informacije se koriste i za kontaktiranje korisnika radi provjere podataka ili narudžbi ili u slučaju problema u obradi neke narudžbe.

Ponekad se na web stranicama www.acuraflex.hr, www.acuraflex.com korisnici pozivaju na sudjelovanje u anketama ili natjecanjima ili se poziv na sudjelovanje šalje u elektronskim obavijestima (e-časopis i sl.). Sudjelovanje u ovim manifestacijama, anketama ili natjecanjima je potpuno dobrovoljno i korisnik može izabrati želi li dati ove informacije ili ne. Zatražene informacije mogu uključiti informacije za kontakt (email adresa, ime i adresa) ili demografske informacije (spol, dob i sl.). Informacije pribavljene na taj način, tj. anketom bit će korištene u svrhe praćenja ili unapređivanja korištenja i zadovoljstva korisnika. Kod natjecanja u nagradnim igrama i sličnim manifestacijama kontakt informacije koristit će se i za registriranje sudionika, objavu pobjednika, dodjeljivanje nagrada i sl.

Zaposleni u tvrtki Viva Medis d.o.o. su obvezni poštovati povjerljivost podataka krajnjih kupaca i svih osoba koje na web portalima www.acuraflex.hr, www.acuraflex.com ostave svoje podatke.

20.SLOBODA IZBORA

Davanje podataka prihvaćamo kao Vašu dobrovoljnu privolu kojom dopuštate da Vas i dalje možemo kontaktirati u marketinške svrhe te slati Vam e-časopise i različite obavijesti. Osobe koje se žele odjaviti s našeg e-časopisa (newslettera) i ostalih obavijesti mogu to učiniti u svakom trenutku slanjem maila s odjavom na info@acuraflex.hr

21.AUTOMATSKI ZABILJEŽENI PODACI (KOJI NISU OSOBNI)

Kada dođete na web stranice www.acuraflex.hr, www.acuraflex.com, automatski se zabilježe (a ne kao dio prijave) općeniti neosobni podaci . Iste informacije koristimo kako bismo ocijenili posjećenost naših internetskih stranica, te poboljšali njihov sadržaj i funkcionalnost. Takvi se podaci ne koriste u druge svrhe, niti se ustupaju trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.

22.COOKIES (“KOLAČIĆI”)

Viva Medis d.o.o. koristi ih isključivo radi prikupljanja podataka koji su vezani za posjetu našim Internet stranicama, zbog promatranja dodatne funkcionalnosti ili u svrhu procjene djelotvornosti svoje prisutnosti na Internetu.

23.SIGURNOST

Viva Medis d.o.o. poduzima velike mjere sigurnosti osobnih podataka. Vaši podaci zaštićeni su od gubitka, uništenja, mijenjanja/krivotvorenja, manipulacije i nedozvoljenog pristupa, kao i od nedozvoljenog razotkrivanja.

23.MALOLJETNICI

Prema zakonu o zaštiti potrošača, ugovor (narudžbu) u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno upozorenje da djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

24.VEZE PREMA OSTALIM INTERNETSKIM STRANICAMA

Ova izjava o zaštiti osobnih podataka odnosi se na sve internetske stranice i njihove poddomene tvrtke Viva Medis d.o.o.

25.PRAVO NA INFORMACIJE

Ako imate bilo kakvo pitanje u vezi naše politike zaštite osobnih podataka ili obradi podataka, slobodno kontaktirajte putem e-maila na: info@acuraflex.com

26.ODUSTAJANJE OD NARUDŽBE

U slučaju odustajanja od narudžbe napravljene na internetskim stranicama www.acuraflex.hr, www.acuraflex.com kontaktirajte nas:
• na broj telefona 099 593 70 50
• na e-mail adresu: info@acuraflex.hr

Ukoliko ste odustali od narudžbe u trenutku u kojem je paket s naručenim proizvodom već poslan, niste ga dužni preuzeti.

27.OBAVIJEST O PROMJENAMA

Ukoliko dođe do bilo kakve promjene u vezi naše politike Zaštite osobnih podataka, Općih uvjeta, Izjave o sigurnosti, Plaćanja i dostave, Kontakata ili nekih drugih informacija na našim Internet stranicama i/ili na drugim mjestima na kojima smatramo da je to potrebno, kao takve, od datuma objavljivanja one će odmah biti pravovaljane, stoga Vas molimo da prije upotrebe ove internet stranice pročitate gore navedene Izjave (kategorije).

28.IZVANSUDSKO RJEŠAVANJE SPOROVA

U slučaju spora između Kupca i Prodavatelja, može se podnijeti prijava Sudu časti Hrvatske gospodarske komore, Sudu časti Hrvatske obrtničke komore ili prijedlog za mirenje pri centrima za mirenje.

Postupak pred sudovima časti provodi se sukladno Pravilniku o Sudu časti pri Hrvatskoj gospodarskoj komori i Pravilniku Suda časti pri Hrvatskoj obrtničkoj komori kojima se propisuje da su članovi vijeća tih sudova, osim nezavisnih pravnih stručnjaka i predstavnika trgovaca, i predstavnici potrošača.

Mirenje pred centrima za mirenje provodi se sukladno odredbama Zakona o mirenju, te sukladno Pravilniku o mirenju centra za mirenje

Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora će uz suglasnost ministra nadležnog za zaštitu potrošača donijeti odluke o troškovima u postupcima pred Sudom časti Hrvatske gospodarske komore i Sudom časti Hrvatske obrtničke komore.

29.RJEŠAVANJE SPOROVA

Platforma Europske komisije za rješavanje sporova putem Interneta omogućuje rješavanje sporova vezanih uz kupnju kako u tuzemstvu tako i u inozemstvu.
Pristup platformi:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/

30.POTVRDA PRETHODNE OBAVIJESTI
Prihvaćanjem ovih općih prodajnih i jamstvenih uvjeta, potvrđujete da ste primili prethodnu obavijest te da se slažete sa svim uvjetima poslovanja.

Viva Medis d.o.o.

JAMSTVO SIGURNOSTI

Predani smo implementiranju sustava koji te štite prilikom kupnje na našoj stranici.

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite PayPal – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. PayPal osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u PayPal platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do stranice Paypal.. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i našim djelatnicima.  Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. PayPal zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brendova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

PayPal sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost PayPal sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Acuraflex natural

Acuraflex

Krema i kapsule

Acuraflex natural
Acuraflex

Krema i kapsule