Narudžba i savjetovanje
099 593 70 50

Prirodno rješenje u kapsulama i kremi za bolju pokretljivost

Odgovori na često postavljena pitanja

1. Što je ACURAFLEX?

Acuraflex je prirodno i učinkovito rješenje za probleme sa zglobovima, mišićima, artritisom i išijasom. To je paket koji se sastoji od naprednog protuupalnog dodatka prehrani u kapsulama te umirujuće protuupalne kreme namijenjene za vanjsku upotrebu.

Acuraflex kapsule i krema proizvode se po najvišim njemačkim i standardima Europske unije. Acuraflex je rezultat dugogodišnjih istraživanja i znanstvenih studija koje su dokazale učinkovitost sastojaka. Temelji se na potpuno prirodnoj formuli te je pogodan za uzimanje vegetarijancima i veganima.

Acuraflex proizvodi djeluju direktno na mjesto upale kod raznih oboljenja vezanih uz kosti, zglobove, mišiće, ligamente i tetive. Također djeluju i preventivno što je osobito bitno za rekreativne i profesionalne sportaše jer jača ligamente, vezivna tkiva i zglobove. Acuraflex krema je vrlo ugodnog mirisa i djeluje opuštajuće nakon tjelesne aktivnosti.

Preporučujemo vam korištenje Acuraflex kapsula i kreme u isto vrijeme jer kapsule djeluju na simptome dugoročno i iznutra, a krema djeluje izvana na trenutno upaljeno i bolno mjesto na tijelu.

Naše se uspješno poslovanje temelji na stalnim, zadovoljnim kupcima i zato naši proizvodi moraju biti 100% učinkoviti i kvalitetni.

Pročitajte neka njihova mišljenja ovdje.

2. Kome ACURAFLEX može pomoći?

Acuraflex može pomoći osobama svih dobnih skupina koje žele na prirodan način, bez negativnog utjecaja na organizam smanjiti bol, simptome te djelovati preventivno na bolna i neugodna stanja kostiju, zglobova, mišića i ligamenata u nogama, rukama, kralježnici, vratu, zdjelici itd.

Preporučujemo Acuraflex ako patite od: jutarnje ukočenosti, slabosti u nogama, oteklina u nogama, zglobovima, slabije pokretljivosti zglobova i ostalih dijelova tijela, slabije fleksibilnosti, bolova u vratu, ramenima, koljenima, laktovima itd.

Acuraflex je namijenjen i profesionalnim sportašima te rekreativcima jer jača ligamente, vezivna tkiva i zglobove, ubrzava regeneraciju organizma nakon ozljeda i operacija te uklanja upalna stanja u kraćem roku. Acuraflex krema djeluje opuštajuće na mišiće nakon tjelesne aktivnosti.

Acuraflex također pomaže onima koji uzimaju druge lijekove a ne smiju uzimati dodatne farmaceutske lijekove protiv bolova te svima koji traže prirodno sredstvo za borbu s artritisom, reumatizmom i ostalim kroničnim bolestima zglobova i mišića.

3. Kako koristiti ACURAFLEX kremu i kapsule?

Acuraflex krema može se nanositi nekoliko puta dnevno, prema potrebi. Sadržaj jednog pakiranja Acuraflex kreme je 100 ml. Krema izlazi pumpanjem pumpice na vrhu bočice.

Ako se radi o manjoj upali pritisnite pumpicu 3 do 5 puta. Ako se radi o srednjoj i jakoj upali tada povećajte količinu. Poželjno je utrljati kremu u kožu laganim masažnim pokretima u krug nekoliko minuta jer će se na taj način bolje apsorbirati aktivni sastojci i krema će više djelovati. Nakon upotrebe operite ruke. Acuraflex krema namijenjena je samo za vanjsku upotrebu i nije namijenjena upotrebi kod male djece. Ako niste sigurni ili dvojite da li smijete uzimati Acuraflex tada vam savjetujemo da se obratite liječniku ili ljekarniku.

Acuraflex kapsule uzimaju se dva puta dnevno (ujutro i popodne) uz ili nakon obroka s dovoljno tekućine. Acuraflex kapsule su prikladne za vegane i vegetarijance. Za optimalne rezultate uzimajte kapsule svaki dan najmanje tri mjeseca. Sadržaj jednog pakiranja od 60 kapsula dovoljan je za 30 dana korištenja. Acuraflex kapsule ne izazivaju nuspojave i ovisnost te ih možete koristiti onoliko dugo koliko želite. Prikladne su samo za oralnu primjenu.

4. Da li su ACURAFLEX kapsule i krema učinkoviti i kvalitetni proizvodi?

Naše se uspješno poslovanje temelji na stalnim, zadovoljnim kupcima i zato naši proizvodi moraju biti 100% učinkoviti i kvalitetni.

Acuraflex proizvodi i njihova formulacija temelje se na dugogodišnjim istraživanjima. Mnoge studije dokazuju učinkovitost sastojaka koji se koriste u Acuraflex kapsulama i kremi.

Acuraflex sadrži prirodne sastojke koji omogućuju brzo i aktivno djelovanje. Prirodni sastojci su vrlo pažljivo odabrani u pravilnom i djelotvornom omjeru. Osim izvanredne kvalitete sastojaka, Acuraflex od konkurencije odvaja posebno kvalitetna ekstrakcija biljaka. Zbog toga je Acuraflex prvi izbor kupaca u čak 11 zemalja EU.

Acuraflex proizvodi su proizvedeni u EU, Njemačka u visokokvalitetnom pogonu najviših standarda kvalitete (ISO 9001, GMP, HACCP).  Ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla, genetski modificirane organizme i svi sastojci su podvrgnuti mikrobiološkim testiranjima na teške metale. Prikladni su za uzimanje vegetarijancima i veganima.

Acuraflex proizvodi su vrlo kvalitetni i dokazano učinkoviti, dostupni bez recepta i sigurni za korištenje.

Provjeri cijenu i posebnu ponudu Acuraflex proizvoda.

5. Koji je sastav ACURAFLEX proizvoda?

Sastojci su probrani i s dokazanim djelovanjem. Proizvodi sadrže samo kvalitetnu ekstrakciju biljaka, vitamina i antioksidanasa. Detaljan sastav provjerite klikom na link više o proizvodu te sastojci.

Sastav Acuraflex proizvoda je potpuno prirodan. Prirodni sastojci u formulacijama su vrlo pažljivo odabrani u pravilnom i djelotvornom omjeru. Osim izvanredne kvalitete biljaka, vitamina, minerala i antioksidansa, Acuraflex od konkurencije odvaja posebno kvalitetna ekstrakcija biljaka. Zbog toga je Acuraflex prvi izbor kupaca u čak 11 zemalja EU.

Sastav Acuraflex kreme: Curcuma Longa root oil, Zingiber officinale root oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Aloe Barbadensis leaf juice, Capsicum Frutescens fruit extract, Menthol, Camphor, Brassica campestris seed oil, Acacia catechu gum, Prunus Amygdalus Dulcis oil, Simmondsia Chinensis seed oil, Vitamin E (Tocopherol)

Sastav Acuraflex kapsula: Curcuma longa extract (95% Curcumin), Boswellia serrata extract akba, Piper nigrum extract, Piperine, Chondroitin, Glucosamine, Vitamin C (L-Ascorbic), Vitamin D (D3-Cholecalciferol), Vitamin B6 (Pyridoxine), Vitamin B1 (Thiamine), Magnesium, Calcium.

6. Javljaju li se nuspojave prilikom upotrebe ACURAFLEX proizvoda?

Acuraflex kapsule i krema sadrže samo prirodne sastojke i ne izazivaju nuspojave, ako se koriste u skladu s uputstvom za upotrebu. Kao i kod svih drugih dodataka prehrani, ukoliko niste sigurni ili sumnjate da li smijete uzimati Acuraflex, svakako Vam preporučujemo da se obratite svome osobnom liječniku ili ljekarniku. Acuraflex nije namijenjen za upotrebu kod male djece.

U slučaju da ste alergični na bilo koji od sastojka koji je naveden na  pakiranju Acuraflex kreme ili kapsula te na našoj internet stranici, nemojte ih koristiti. Acuraflex kapsule i krema nisu farmaceutski lijekovi i za njihovu kupnju nije potreban recept.

7. ACURAFLEX kapsule u kombinaciji s drugim proizvodima?

Formula Acuraflex kapsula je plod dugogodišnjeg istraživanja i testiranja s ciljem razvoja optimalnog prirodnog, neinvanzivnog, sigurnog rješenja za ublažavanje tegoba, bolnih stanja i upala vezanih uz kosti, zglobove, mišiće, ligamente i tetive.

Kako bi se postigli optimalni rezultati ne preporučuje se upotreba sličnih prirodnih proizvoda drugih proizvođača namijenjenih otklanjanju istih tegoba, bolnih stanja i upala. Acuraflex možete koristiti u isto vrijeme s nekim drugim farmaceutskim lijekom ali isključivo uz nadzor liječnika.

Ukoliko niste sigurni ili sumnjate da li smijete uzimati Acuraflex, svakako Vam preporučujemo da se obratite svome osobnom liječniku ili ljekarniku. Acuraflex nije namijenjen za upotrebu kod male djece.

8. Koliko brzo djeluje ACURAFLEX?

Acuraflex krema sadrži prirodne aktivne sastojke koji počinju djelovati odmah nakon upotrebe, odnosno nakon samo nekoliko minuta utrljavanja na bolno mjesto. Nakon nanesene kreme, žarenje ili hlađenje na bolnome mjestu dobar je znak i indicira djelovanje kreme. Krema je vrlo ugodnog i opuštajućeg mirisa.

Acuraflex kapsule djeluju dugoročno i imaju široki spektar pozitivnog djelovanja na sve dijelove tijela. Kao i svi prirodni lijekovi, one djeluju sporije nego farmaceutski lijekovi, ali zato djeluju dugoročno i blagotvorno na cijeli organizam. Kapsule počinju djelovati već nakon prvog uzimanja. Ipak, potrebno nekoliko dana neprekidnog uzimanja kako bi se nakupila dovoljna koncentracija aktivnih tvari u organizmu i kako bi došlo do optimalnog djelovanja. Preporučujemo uzimanje kapsula najmanje tri mjeseca.

Najbrži rezultati postižu se kada se Acuraflex krema i kapsule koriste zajedno te u skladu s uputama.

9. Što je išijas i kako ACURAFLEX može pomoći?

Išijas je pojam koji opisuje bolno stanje koje nastaje zbog pritiska na korijen velikog živca koji izlazi iz kralježnične moždine – nervus ischiadicus. Kad osoba pati od išijasa tada osjeća sijevajuću bol koja ide od donjeg dijela leđa kroz stražnjicu prema bedru, a kroz potkoljenicu se može proširiti u stopalo. Nervus ischiadicus je najduži i najdeblji živac u tijelu, debljine palca. Sastavljen je od pet manjih živaca koji izlaze iz lumbosakralnog dijela kralježnice te se spušta niz noge gdje se grana u manje živce u natkoljenici u predjelu koljena, lista, stopala i prstiju.

Prirodne lijekove poput Acuraflexa, liječnici samostalno prepisuju kod blažih simptoma ili početnog stadija išijasa te u srednjim i težim slučajevima kao nadopuna terapiji farmaceutskim lijekovima. Uvijek je dobro koristiti samo prirodne lijekove ako je to moguće, ovisno o stupnju bolesti i težini simptoma jer oni djeluju blagotvorno na organizam te imaju široki spektar pozitivnog utjecaja na sve organe i dijelove tijela. Više o djelovanju i prirodnim sastojcima Acuraflex-a.

Kako Acuraflex može pomoći kod išijasa?

Kapsule Acuraflex sadrže ekstrakt kurkumina koji ima snažno protuupalno djelovanje, usporedivo s protuupalnim lijekovima koji se kupuju na recept. Sadrže i đumbir te ekstrakt smole indijskog tamjanovca čija su protuupalna svojstva također vrlo dobro poznata. Sadrže kalcij i magnezij te vitamine B1 i B6 važne za normalno funkcioniranje živčanog sustava i rad mišića.

Acuraflex krema sadrži visokokvalitetna ulja, vitamin E, aloe veru, kajenski papar, mentu čija analgetska svojstva donose trenutno olakšanje utrljavanjem na bolno mjesto i uz to njeguju kožu. Također sadrži biljne sastojke poput kurkumina, đumbira, aloe vere i drugih koji djeluju protuupalno. Kapsule i krema ne izazivaju nuspojave i za kupnju nije potreban recept.  Acuraflex krema je trenutno jedini proizvod na tržištu čija formula sadrži ovako veliki broj aktivnih prirodnih sastojaka.

Provjeri cijenu i posebnu ponudu Acuraflex proizvoda.

10. Što je artritis i kako ACURAFLEX može pomoći?

Artritis je zajedničko ime za različite upalne procese zgloba ili zglobova pri čemu dolazi do propadanja zglobne hrskavice. Artritis nije samo jedna bolest već je to skup od čak 100 različitih bolesti koje uzrokuju bol i ograničavaju kretanje. Zbog toga što su najučestaliji, kad govorimo o artritisu najčešće mislimo na osteoartritis i reumatoidni artritis.

Liječenje reumatskih bolesti među kojima je i artritis usmjereno je na smanjenje bolova i upala, sprječavanje oštećenja kostiju i ligamenata zglobova te povećanje pokretljivosti zglobova. Liječnici najčešće propisuju lijekove poput kortikosteroida. Oni u većini slučajeva uspješno djeluju na smanjenje upale ali i na usporavanje oštećenja zglobova. Kortikosteroidi obično samo kratkoročno poboljšavaju zdravstveno stanje oboljelih dok dugoročno gube na učinkovitosti i izazivaju ozbiljne nuspojave. Zbog ozbiljnih posljedica koje može izazvati dugoročno uzimanje nekih farmaceutskih lijekova sve se više ljudi okreće Acuraflexu-kombinaciji prirodne kreme i kapsula.

Provjeri cijenu i posebnu ponudu Acuraflex proizvoda.

11. Što je reumatoidni artritis i kako ACURAFLEX može pomoći?

Reumatoidni artritis je kronični upalni poremećaj koji osim na zglobove, hrskavicu i kosti može negativno utjecati i na kožu, pluća, oči, srce i krvne žile. Proces započinje u sinoviji, membrani kojom je obložen zglob i hrani hrskavicu, a na kraju dovodi do razaranja same kosti. Kod progresivnog reumatoidnog artritisa razaranje hrskavice se ubrzava kada se tekućina i upalne stanice gomilaju u sinoviji, tvoreći izraslinu (panus) koja se sastoji od zadebljanog sinovijalnog tkiva. Panus proizvodi više enzima koji razaraju obližnju hrskavicu, pogoršavajući status zahvaćenog područja i privlačeći više upalnih stanica, čime se upalni proces stalno ponavlja.

Prirodne lijekove poput Acuraflexa, liječnici samostalno prepisuju kod blažih simptoma ili početnog stadija reumatoidnog artritisa te u srednjim i težim slučajevima kao nadopuna terapiji farmaceutskim lijekovima. Uvijek je dobro koristiti samo prirodne lijekove ako je to moguće, ovisno o stupnju bolesti i težini simptoma jer oni djeluju blagotvorno na organizam te imaju široki spektar pozitivnog utjecaja na sve organe i dijelove tijela.
Više o djelovanju i prirodnim sastojcima Acuraflex-a.

Kako Acuraflex može pomoći kod reumatoidnog artritisa?

Acuraflex kapsule sadrže glukozamin sulfat i kondroitin sulfat koji smanjuju napredovanje reumatoidnog artritisa tako što doprinose usporavanju procesa gubitka i habanja hrskavice. Primjenom kondroitin sulfata povećava se pokretljivost degenerativno promijenjenih zglobova, smanjuje bol i potreba za primjenom nesteroidnih i protuupalnih lijekova. Kurkumin djeluje na upalne procese u tijelu, smanjuje ili otklanja simptome poput jutarnje ukočenosti, produljuje vrijeme hodanja i smanjuje oticanje zglobova. Ne izazivaju nuspojave.

Ukoliko niste sigurni ili sumnjate da li smijete uzimati Acuraflex, svakako Vam preporučujemo da se obratite svome osobnom liječniku ili ljekarniku. Acuraflex nije namijenjen za upotrebu kod male djece.

Acuraflex krema djeluje protuupalno i brzo ublažava bol. Prodire duboko u kožu a njezini pomno birani ljekoviti prirodni sastojci s protuupalnim i njegujućim svojstvima dolaze tamo gdje treba i donose trenutno olakšanje. Acuraflex krema sadrži brojne kvalitetne, učinkovite i sigurne sastojke poput esencijalnih ulja i ekstrakata dobivenih iz kurkumina (turmeric), aloe vere, kamfora, eukaliptusa, đumbira, kajenskog papra, mentola, badema, jojobe, uljane repice, akacije i vitamina E . Acuraflex krema je trenutno jedini proizvod na tržištu čija formula sadrži ovako veliki broj aktivnih prirodnih sastojaka.

Provjeri cijenu i posebnu ponudu Acuraflex.

12. Kako ACURAFLEX može pomoći kod bolova u nogama?

Acuraflex kapsule smanjuju otekline i bolove u nogama koji su nastali kao posljedica dugotrajnog stajanja, sjedenja ili fizičke aktivnosti. Acuraflex kapsule djeluju dugoročno i iznutra dok Acuraflex krema djeluje trenutno, umirujuće i opuštajuće direktno na bolno mjesto u mišićima,  zglobovima, ligamentima i tetivama.  Acuraflex krema i kapsule povećavaju pokretljivost zglobova i mišića, jačaju tetive, ligamente i zglobove za 45%. Ubrzavaju regeneraciju organizma nakon ozljeda, omogućavaju kretanje bez bolova.

Acuraflex krema opušta mišiće, revitalizira kožu i mišiće te brzo otklanja osjećaj “umornih nogu”.

Provjeri cijenu i posebnu ponudu Acuraflex proizvoda.

13. Što je osteoartritis i kako ACURAFLEX može pomoći?

Osteoartritis čini gotovo polovicu svih vrsta artritisa, a karakterizira ga uništavanje zglobne hrskavice. Drugi nazivi za osteoartritis su: degenerativni artritis, degenerativna bolest zglobova ili artroza. Dijelovi tijela koje najčešće pogađa su prsti, kralježnica, kukovi, koljena i stopala. Najčešće pogađa ljude srednje i starije dobi, a žene češće obolijevaju nego muškarci.

Prirodne lijekove poput Acuraflexa, liječnici samostalno prepisuju kod blažih simptoma ili početnog stadija osteoartritisa te u srednjim i težim slučajevima kao nadopuna terapiji farmaceutskim lijekovima. Uvijek je dobro koristiti samo prirodne lijekove ako je to moguće, ovisno o stupnju bolesti i težini simptoma jer oni djeluju blagotvorno na organizam te imaju široki spektar pozitivnog utjecaja na sve organe i dijelove tijela.
Više o djelovanju i prirodnim sastojcima Acuraflex-a.

Kako Acuraflex može pomoći kod osteoartritisa?

Kombinacija sastojaka u Acuraflex kapsulama i kremi imaju analgetski učinak te ublažavaju ili otklanjaju bol, smanjuju otekline u zglobovima, uklanjaju ili ublažavaju jutarnju ukočenost, otklanjaju slabost u nogama. Između ostalog povećavaju pokretljivost zglobova već kroz mjesec dana, jačaju zglobove i tetive za 45 %, djeluju na upalna stanja organizma prilikom osteoartritisa već kroz dva tjedna. Glukozamin sulfat i kondroitin sulfat u kapsulama usporavaju napredovanje osteoartritisa tako što usporavanju proces gubitka i habanja hrskavice, a kurkumin (turmeric) smanjuje upalne procese u tijelu. Ne izazivaju nuspojave.

Provjeri cijenu i posebnu ponudu Acuraflex proizvoda.

14. Kako ACURAFLEX može pomoći za boli u koljenu?

Acuraflex krema i kapsule namijenjene su muškarcima i ženama koji žele učinkovito smanjiti bol, postati fleksibilniji i mobilniji bez uzimanja sintetičkih lijekova te onima koji uzimaju druge lijekove i ne smiju uzimati dodatne sintetičke lijekove protiv bolova. Acuraflex kapsule preporučujemo svima koji osjećaju bol u kostima, koljenima, zglobovima i mišićima uslijed bolesti i tegoba poput artritisa, išijasa, lomova kostiju, ozljeda ligamenata, mišićne napetosti, jutarnje ukočenosti, jutarnjeg osjećaja tvrdih zglobova, slabosti u nogama, boli u gornjem i donjem dijelu leđa, ramenima, vratu, laktovima i svim zglobovima u tijelu. Acuraflex kapsule smanjuju otekline i bolove u zglobovima, povećavaju pokretljivost zglobova i mišića, jačaju tetive i zglobove za 45%, ubrzavaju regeneraciju organizma nakon ozljeda, omogućavaju kretanje bez bolova. Kapsule su namijenjene i mlađim osobama te profesionalnim i rekreativnim sportašima s kroničnim ili akutnim ozljedama i bolovima.

Acuraflex krema se brzo apsorbira i trenutno otklanja tegobe na bolnom mjestu. Smanjuje oštru bol tipičnu za akutne ozljede nastale uslijed uganuća, iščašenja i istegnuća, također izvrsno djeluje i kod kroničnih bolova. Na potpuno prirodan način pruža trenutno olakšanje kod stanja poput išijasa, artritisa, reume, boli u koljenu, reumatoidnog artritisa, osteoporoze, bolova u nogama, osteoartritisa i općenito bolova u kostima i zglobovima.

Preporučujemo vam korištenje Acuraflex kapsula i kreme u isto vrijeme jer kapsule djeluju na simptome dugoročno i iznutra, a krema djeluje izvana na trenutno upaljeno i bolno mjesto na tijelu.

Provjeri cijenu i posebnu ponudu Acuraflex proizvoda.

15. Kako ACURAFLEX može pomoći kod bolova u leđima?

Acuraflex krema i kapsule namijenjene su muškarcima i ženama koji žele učinkovito smanjiti bol, postati fleksibilniji i mobilniji bez uzimanja sintetičkih lijekova te onima koji uzimaju druge lijekove i ne smiju uzimati dodatne sintetičke lijekove protiv bolova. Acuraflex kapsule preporučujemo svima koji osjećaju bol u kostima, koljenima, zglobovima i mišićima, uslijed bolesti i tegoba poput artritisa, išijasa, lomova kostiju, ozljeda ligamenata, mišićne napetosti, jutarnje ukočenosti, jutarnjeg osjećaja tvrdih zglobova, slabosti u nogama, boli u gornjem i donjem dijelu leđa, ramenima, vratu, laktovima i svim zglobovima u tijelu.

Acuraflex kapsule smanjuju otekline i bolove u zglobovima, povećavaju pokretljivost zglobova i mišića, jačaju tetive i zglobove za 45%, ubrzavaju regeneraciju organizma nakon ozljeda, omogućavaju kretanje bez bolova. Kapsule su namijenjene i mlađim osobama te profesionalnim i rekreativnim sportašima s kroničnim ili akutnim ozljedama i bolovima.

Acuraflex krema se brzo apsorbira i trenutno otklanja tegobe na bolnom mjestu. Smanjuje oštru bol tipičnu za akutne ozljede nastale uslijed uganuća, iščašenja i istegnuća, također izvrsno djeluje i kod kroničnih bolova. Na potpuno prirodan način pruža trenutno olakšanje kod stanja poput išijasa, artritisa, reume, boli u koljenu, reumatoidnog artritisa, osteoporoze, bolova u nogama, boli u leđima osteoartritisa i općenito bolova u kostima i zglobovima.

Preporučujemo vam korištenje Acuraflex kapsula i kreme u isto vrijeme jer kapsule djeluju na simptome dugoročno i iznutra, a krema djeluje izvana na trenutno upaljeno i bolno mjesto na tijelu.

Provjeri cijenu i posebnu ponudu Acuraflex proizvoda.

16. Kako ACURAFLEX može pomoći kod bolova u zglobovima?

Acuralex kapsule sadrže učinkovitu formulu prirodnih sastojaka koji su poznati po svom snažnom protuupalnom djelovanju. Prirodni sastojci u Acuraflex kapsulama učinkovito djeluju na akutne i kronične bolove kostiju i zglobova, podmazuju zglobove i obnavljaju hrskavicu iznutra, sprječavaju daljnje propadanje hrskavice, obnavljaju hrskavicu, ublažavaju simptome upala i bolove u zglobovima, smanjuju upale uslijed uganuća i istegnuća, vraćaju i povećavaju pokretljivost zglobova, smanjuju upale, osiguravaju viskozitet i podmazuju zglobne ovojnice, povećavaju elastičnost vezivnog tkiva unutar i oko zglobova, donose dugoročno olakšanje od bolova i djeluju protuupalno.

Za zglobove, Acuraflex kapsule djeluju kao:

  • prirodno protuupalno sredstvo,
  • Izvrsno štite hrskavicu i kosti,
  • pomaže u smanjenju degeneracije tkiva hrskavice,
  • jača mišiće, ligamente,
  • smanjuje bolove u zglobovima bolje od lijekova protiv bolova
  • povećavaju pokretljovst zgloba

 

Acuraflex krema se brzo apsorbira i trenutno otklanja tegobe na bolnom mjestu. Smanjuje oštru bol tipičnu za akutne ozljede nastale uslijed uganuća, iščašenja i istegnuća, također izvrsno djeluje i kod kroničnih bolova. Na potpuno prirodan način pruža trenutno olakšanje kod stanja poput išijasa, artritisa, reume, boli u koljenu, reumatoidnog artritisa, osteoporoze, bolova u nogama, osteoartritisa i općenito bolova u kostima i zglobovima.

Provjeri cijenu i posebnu ponudu Acuraflex proizvoda.

17. Kako ACURAFLEX može pomoći kod bolnih kostiju?

Acuraflex kapsule preporučujemo svima koji osjećaju bol u kostima, koljenima, zglobovima i mišićima uslijed bolesti i tegoba poput artritisa, išijasa, lomova kostiju, ozljeda ligamenata, mišićne napetosti, jutarnje ukočenosti, jutarnjeg osjećaja tvrdih zglobova, slabosti u nogama, boli u gornjem i donjem dijelu leđa, ramenima, vratu, laktovima i svim zglobovima u tijelu. Acuraflex kapsule smanjuju otekline i bolove u zglobovima, povećavaju pokretljivost zglobova i mišića, jačaju tetive i zglobove za 45%, ubrzavaju regeneraciju organizma nakon ozljeda, omogućavaju kretanje bez bolova. Kapsule su namijenjene i mlađim osobama te profesionalnim i rekreativnim sportašima s kroničnim ili akutnim ozljedama i bolovima.

Acuraflex krema djeluje trenutno, protuupalno i brzo ublažava bol zahvaljujući tome što prodire duboko u kožu te tako njezini pomno birani ljekoviti prirodni sastojci prodiru točno tamo gdje treba. Sastojci kao što su vrhunska esencijalna ulja i ekstrakti dobiveni iz kurkumina (turmeric), aloe vere, kamfora, eukaliptusa, đumbira, kajenskog papra, mentola, badema, jojobe, uljane repice, akacije i vitamina E, upotrebljeni su kao sastojci Acuraflex kreme na temelju znanstvenih istraživanja i rezultata brojnih studija kojima je dokazana djelotvornost i sigurnost kod upotrebe navedenih biljaka, vitamina i antioksidansa.

Provjeri cijenu i posebnu ponudu Acuraflex proizvoda.

18. Kako ACURAFLEX pomoći kod grčeva u mišićima?

Acuraflex kapsule su prirodni protuupalni dodatak prehrani koji dugoročno povećava pokretljivost zglobova i kostiju te umanjuje bolne simptome grčeva u mišićima. Učinkovita formula Acuraflex kapsula temeljena je na znanstvenim istraživanjima i brojnim studijama koje su potvrdile učinkovitost i sigurnost biljaka, vitamina, antioksidansa i drugih prirodnih sastojaka koje sadrže. Acuraflex sadrži samo vrhunske prirodne ekstrakte, vitamine i antioksidanse kao što su kurkumin (turmeric), indijski tamjan, piperin (ekstrakt crnog papra), glukozamin, kondroitin sulfat, magnezij, kalcij i vitamine B6, B1 i D3. Acuraflex kapsule na prirodan način smanjuju upale, oticanja, akutne i kronične tegobe uslijed bolnih stanja kostiju i zglobova, revitaliziraju mišiće, tetive, ligamente, kosti, djeluju na išijas i artritis. Acuraflex kapsule su 100% prirodne i učinkovite.

Acuraflex krema opušta mišiće, otklanja grčeve revitalizira kožu i mišiće te brzo otklanja osjećaj “umornih nogu”. Krema i kapsule djeluju i preventivno.

Preporučujemo vam korištenje Acuraflex kapsula i kreme u isto vrijeme jer kapsule djeluju na simptome dugoročno i iznutra, a krema djeluje izvana na trenutno upaljeno i bolno mjesto na tijelu.

Provjeri cijenu i posebnu ponudu Acuraflex proizvoda.

19. Detalji o ekspresnoj dostavi (kroz 24 h), poštarini i besplatnoj dostavi.

Partner za dostavu je GLS dostavna služba. Dostava je ekspresna, sljedeći radni dan ako je proizvod naručen do 12 h radnim danom te će vam paket biti uručen sljedeći radni dan prije podne. Dostava je iznimno diskretna te nitko (čak niti dostavljač) neće biti upoznat sa sadržajem paketa.

Upoznali ste se sa našim proizvodom, potreban vam je hitno i želite ga već sljedeći dan? Izvršite svoju narudžbu Acuraflexa na jedan od sljedećih načina i jamčimo vam da će proizvod biti kod vas u ekspresnom roku:

Telefonom: 099 593 70 50 (operater govori hrvatskim jezikom).

SMS-om, Viberom, WhatsApp-om na broj 099 593 70 50. U poruci nam napišite podatke za slanje (ime, prezime, adresa, poštanski broj, ako želite kapsule, kremu ili komplet te količinu).

Ispunjavanjem narudžbe klikom na link Narudžba u gornjem ili donjem desnom djelu naše stranice (izaberite proizvod i količinu, pritisnite dalje u košaricu, upišite podatke za dostavu, izaberite npr. plaćanje pouzećem i kliknite naprijed).

E-mailom na info@acuraflex.hr. U poruci nam napišite podatke za slanje (ime, prezime, adresa, poštanski broj, ako želite kapsule, kremu ili komplet te količinu).

Prije dostave, dostavljač će vas nazvati te ako niste na navedenoj adresi uvijek možete dogovoriti drugo mjesto ili vrijeme dostave paketa. Preporučujemo da prilikom naručivanja navedete adresu na kojoj ćete biti sljedećeg radnog dana u prijepodnevnim satima. Ukoliko ste na radnome mjestu molimo vas da napišete ime tvrtke, adresu tvrtke te vaše ime i prezime. Pošiljka je diskretno pakirana. U slučaju da je proizvod naručen nakon 12 sati, pošiljka se šalje sljedeći radni dan i biti će vam uručena odmah sljedeći radni dan u prijepodnevnim satima.

Dostava je besplatna za sve narudžbe u iznosu iznad 59,73 € (450 kn). Ako vaš iznos narudžbe iznosi manje od 59,73 € (450 kn) tada ćete uz iznos koštanja proizvoda platiti i dostavu koja iznosi 29,00 kn (3,85 €). Nema dodatnih skrivenih troškova. Ekspresnu dostavu, najnižu cijenu i potpunu diskreciju, jamčimo vam kupnjom s naše internet stranice. Kod narudžbi isključivo na poste restante šalter Hrvatske pošte mogući su dodatni troškovi (naknada za prijenos novca kod plaćanja pouzećem u iznosu od 0,85% od cijene otkupnine) koje zaračunava Hrvatska pošta. Kod običnih narudžbi pouzećem dostava je samo 3,85 € (29,00 kn).

20. Jednostavna narudžba, diskretna kupnja i sigurno plaćanje.

Narudžba Acuraflexa je jednostavna i brza, kupnja je diskretna a plaćanje je 100% sigurno. 

Upoznali ste se s našim proizvodom, potreban vam je hitno i želite ga već sljedeći dan? Izvršite svoju narudžbu Acuraflexa na jedan od sljedećih načina i jamčimo vam da će proizvod biti kod vas u ekspresnom roku:

Telefonom: 099 593 70 50 (operater govori hrvatskim jezikom).

SMS-om, Viberom, WhatsApp-om na broj 099 593 70 50. U poruci nam napišite podatke za slanje (ime, prezime, adresa, poštanski broj, ako želite kapsule, kremu ili komplet te količinu).

Ispunjavanjem narudžbe klikom na link Narudžba u gornjem ili donjem desnom djelu naše stranice (izaberite proizvod i količinu, pritisnite sljedeći korak u košarici, upišite podatke za dostavu, izaberite npr. plaćanje pouzećem i kliknite naruči Acuraflex).

E-mailom na info@acuraflex.hr. U poruci nam napišite podatke za slanje (ime, prezime, adresa, poštanski broj, ako želite kapsule, kremu ili komplet te količinu).

Diskrecija naših klijenata nam je jako važna, pa je pošiljka poslana bez logotipa i bez oznaka sadržaja paketa. GLS dostavljač ne zna što se nalazi u paketu te možete biti mirni da nitko osim vas neće biti upoznat sa sadržajem paketa. Također u suradnji s Hrvatskom poštom nudimo Vam opciju POSTE RESTANTE. Pošiljka će vas već nakon 1-2 radna dana čekati u centralnom poštanskom uredu diskretno (bez obavijesti na kućnoj adresi) 30 dana na šalteru POSTE RESTANTE. Bitno je napomenuti službeniku na poštanskom šalteru da ste došli po poste restante pošiljku.


Plaćanje je 100% sigurno.

Nudimo Vam četiri vrste plaćanja uz PCI compliance standard.

1. Pouzećem (prilikom preuzimanja paketa).

2. Predračunom (virmanska uplatnica ili internet bankarstvo).

3. Sigurno plaćanje kreditnom karticom (Visa, Mastercard, Maestro, Discover…) uz PCI Compliance standard. Payment card industry compliance osigurava sigurnost kod kartičnog plaćanja.

 

4. PayPal (Kreditne kartice ili Paypal račun putem sustava PayPal).

Svi podaci koji se odnose na Vaš identitet tretirat će se u skladu s važećim propisima o zaštiti osobnih podataka, uvijek uz maksimalnu zaštitu Vaše privatnosti i anonimnosti. Vaše osobne podatke čuvat ćemo u tajnosti te ih se neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj strani.

21. Da li se pošiljka šalje diskretno?

Diskrecija naših klijenata nam je jako važna, pa je pošiljka poslana bez logotipa i bez oznaka sadržaja paketa. GLS dostavljač ne zna što se nalazi u paketu te možete biti mirni da nitko osim vas neće biti upoznat sa sadržajem paketa. Također u suradnji s Hrvatskom poštom nudimo Vam opciju POSTE RESTANTE. Pošiljka će vas već nakon 1-2 radna dana čekati u centralnom poštanskom uredu diskretno (bez obavijesti na kućnoj adresi) 30 dana na šalteru POSTE RESTANTE. Bitno je napomenuti službeniku na poštanskom šalteru da ste došli po poste restante pošiljku.

22. Što je poste restante i htio bi naručiti proizvod, ali ne živim u Hrvatskoj?

U suradnji s Hrvatskom poštom nudimo Vam opciju POSTE RESTANTE. Ako naručujete proizvode ispunjavanjem narudžbe s internet stranice u polje adresa upišite riječ POSTE RESTANTE. Nakon što se pošiljka pošalje ista će vas čekati već nakon 2-3 radna dana u gradu koji ste odabrali u centralnom poštanskom uredu. (diskretno bez obavijesti na kućnoj adresi). Poste restante pošiljka se zadržava 30 dana na šalteru POSTE RESTANTE. Prilikom preuzimanja bitno je napomenuti službeniku na poštanskom šalteru da ste došli po poste restante pošiljku.

S obzirom na to da za sada nemamo zastupnike u BiH, Srbiji ili Crnoj Gori, a živite u blizini hrvatske granice, često putujete u Hrvatsku ili pak imate rodbinu u Hrvatskoj također imate mogućnost kupnje naših proizvoda putem POSTE RESTANTE opcije. Pošaljite nam na email info@acuraflex.hr upit za proizvod koji Vas interesira te nam napišite u kojem Vama najbližem mjestu ili gradu u Hrvatskoj odgovara podići pošiljku. Odgovorit ćemo Vam s detaljima o preuzimanju koji će biti točno prilagođeni vama. Također, narudžbu možete izvršiti i sami putem internet stranice. Upišite grad di želite podići pošiljku te u polje adresa unesite riječ POSTE RESTANTE. Nakon što se pošiljka pošalje, ista će vas čekati već nakon 2-3 radna dana u poštanskom uredu. Pošiljku preuzimate s osobnom iskaznicom ili pasošom.

Izvan Hrvatske, Acuraflex proizvode možete naručiti i na internacionalnoj web stranici Acuraflex.com. U tom slučaju dostava je unutar 5-7 radnih dana.

23. Da li se Acuraflex može kupiti u ljekarni?

 

Nutrilago® Acuraflex proizvodi dostupni su u Hrvatskoj putem naše internet trgovine acuraflex.hr, narudžbom na broj telefona 099 593 70 50 ili e-mailom: info@acuraflex.hr. Za narudžbe veće od 59,73 € (450,00 kn) nudimo vam besplatnu dostavu.

acuraflex u ljekarnama

Nutrilago® Acuraflex proizvode možete kupiti i u ljekarnama gdje se možete konzultirati i s farmaceutom. Između ostalih načina plaćanja, u ljekarnama Acuraflex možete platiti i na rate karticama.

 

Kliknite link  〉GDJE KUPITI  te pronađite Vama najbližu ljekarnu. U tražilicu upišite grad ili mjesto i prikazat će Vam se popis ljekarni u blizini.

 

ljekarne
*Acuraflex proizvodi su uvijek dostupni na stanju u Farmacia poslovnicama i možete ih kupiti odmah.

 

Kako bismo Vam olakšali da čim prije dođete do Vašeg proizvoda, kontaktirajte nas i saznajte koje je Vama najbliže prodajno mjesto.

Tel. SMS, Viber, WhatsApp: 099 593 7050,
e-mail : info@acuraflex.hr,
brzom chat porukomu (u donjem desnom djelu web stranice)
Dovoljno je ostaviti poruku kao na primjeru:
“Molim adresu za najbližu lokaciju npr. Sesvete, Zaprešić, Zagreb centar, Zagreb istok itd….”

Kupnjom putem naše službene internet trgovine www.acuraflex.hr garantiramo vam najnižu cijenu, diskreciju i najbržu dostavu.

*Paketi sa više komada i nižom cijenom dostupni su isključivo u našoj internet trgovini na linku: www.acuraflex.hr/narudzba/

 

 

Secure Payment

Jednostavna i sigurna kupnja

Diskretna kupnja i sigurno plaćanje. Mogućnost plaćanja prilikom preuzimanja proizvoda. 〉 Više...

delivery

Besplatna i diskretna dostava

Besplatna dostava za narudžbe iznad 59,73 € (450,00 Kn). Sve pošiljke šaljemo ekspresno i u diskretnom pakiranju. 〉 Više...

Acuraflex natural

Acuraflex

Krema i kapsule

Acuraflex natural
Acuraflex

Krema i kapsule