Narudžba i savjetovanje
099 593 70 50

Prirodno rješenje u kapsulama i kremi za bolju pokretljivost

Acuraflex komplet

Sinergija za poletnost pokreta

Kako bi se postigao optimalan učinak Acuraflex proizvoda, preporučuje se istovremena primjena kapsula i kreme.

Acuraflex kapsule osmišljene su kako bi povoljno djelovale na zdravlje mišićno – koštanog sustava kombinirajući djelovanje biljaka s važnim vitaminima i mineralima. Kapsule djeluju unutar organizma što omogućuje dugotrajan blagotvoran učinak na normalno funkcioniranje lokomotornog sustava, bolju pokretljivost cijelog tijela i ublažavanje osjećaja neugode pri kretanju.

Acuraflex krema obiluje prirodnim sastojcima s dugom tradicijom primjene u ljekarništvu. Ostvaruje brz i osvježavajući osjećaj hlađenja, nakon kojega slijedi ugodan, umirujući, osjećaj zagrijavanja. Direktnim nanošenjem na dio tijela ostvaruje brz učinak. Direktnim nanošenjem na dio tijela ostvarjuje brz učinak i pruža osjećaj olakšanja.

Za optimalne rezultate izaberite Acuraflex komplet (kapsule i kremu). Počnite ponovno uživati u kretanju, aktivnosti i tjelovježbi.

Kapsule

Acuraflex kapsule sadrže učinkovitu kombinaciju prirodnih sastojaka koji su stoljećima poznati po svom snažnom djelovanju na bolju pokretljivost cijelog tijela. Kapsule su osmišljene tako da pružaju kvalitetnu nutritivnu potporu mišićno-koštanom sustavu, zglobovima, mišićima, kostima, tetivama, ligamentima.

Snažno, prirodno i učinkovito djelovanje.

Acuraflex prirodna formula je dizajnirana za mišićno–koštani sustav, ali ima široki spektar djelovanja na cijeli organizam. Osmišljena je za osobe koje žele povoljno djelovati na stanje kostiju, zglobova, mišića i ligamenata. Njihov dugotrajni blagotvorni učinak na bolju pokretljivost cijelog tijela osobito će osjetiti osobe koje osjećaju ukočenost ili bolove u zglobovima i mišićima. Uzrok takvih poteškoća mogu biti sportske ozljede, intenzivni tjelesni napori, bolesti poput išijasa, artritisa, osteoporoze ili razne upale te akutni i kronični bolovi povezani s kostima, zglobovima, propadanjem hrskavice, mišićima, ligamentima i tetivama. Acuraflex kapsule postižu jedinstven, snažan i prirodan učinak, a namijenjene su muškarcima i ženama svih dobnih skupina. Odabiru ih rekreativci i aktivni sportaši, osobe koje se bave fizički zahtjevnijim djelatnostima i osobe kojima nedostaje nekadašnja lakoća kretanja. Brojni su razlozi zašto su baš Acuraflex kapsule pravi izbor, a među njima se ističe dugotrajan blagotvorni učinak na pokretljivost zglobova i mišića te nelagodu, bolove i ukočenost u vratu, ramenima, leđima, rukama i nogama.

Naš najveći uspjeh su brojni zadovoljni kupci.

Acuraflex kapsule optimalno djeluju uz istovremenu upotrebu Acuraflex kreme. Kapsule djeluju na simptome dugoročno i unutar tijela dok krema djeluje izvana direktno na bolno i upaljeno područje. Sastojci Acuraflex kapsula su isključivo biljnog porijekla te sadrže vitamine, minerale i antioksidanse.

Još o proizvodu

Zašto izabrati Nutrilago® Acuraflex kapsule?

 
acuraflex kapsuleUčinkovite su • Djeluju dugoročno i dobro se podnose • Djeluju na mobilnost i fleksibilnost • Ponovno otkrijte zaboravljene hobije i fizičku aktivnost • Temelje se na ekstraktu kurkume • Sadrže čak 11 aktivnih sastojaka – biljnih ekstrakata, vitamina, minerala i antioksidansa • Jedinstvena formula • Ne izazivaju ovisnost • Široki spektar djelovanja na organizam •  Optimalno djelovanje se postiže istovremenim korištenjem uz Acuraflex kremu • Lako se kupuju i bez odlaska u ljekarnu, a za kupnju nije potreban recept •  Acuraflex kapsule registrirane su kao dodatak prehrani i odobrene od Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Acuraflex naturalViše o sastojcima

Krema

Acuraflex krema ostvaruje brz učinak na dio tijela i pruža osjećaj olakšanja. Kada je potrebno u kratkom vremenu i ciljano djelovati na dio tijela često je prvi izbor pripravak koji se može nanijeti na kožu. Kod fizičke aktivnosti, bavljenja sportom, napetosti u vratu, ramenima, leđima, rukama i nogama krema pruža brzo olakšanje i osjećaj relaksacije cijelog tijela. Acuraflex krema obiluje prirodnim sastojcima koji se stoljećima primjenjuju u ljekarništvu.

100% prirodna formula koja brzo pruža olakšanje u pokretu.

Acuraflex krema namijenjena je muškarcima i ženama svih dobnih skupina. Njezin snažan učinak započinje samo nekoliko trenutaka nakon nanošenja. U početku postiže osvježavajući efekt hlađenja, nakon kojega slijedi ugodan, umirujući, osjećaj zagrijavanja. Nakon tjelesne aktivnosti i napetosti donosi olakšanje na različite dijelove tijela. U vratu, ramenima, leđima, rukama, nogama i slično. Acuraflex kremu profesionalni sportaši te rekreativci koriste prije fizičke aktivnosti, odnosno vježbanja za pripremu tijela te nakon intenzivne fizičke aktivnosti ili za sportsku masažu. Osobe koje vole šetnje u prirodi, aktivni i rekreativni sportaši prepoznali su dobrobiti primjene Acuraflex kreme i uključili je u svoju dnevnu rutinu kao vrijedan prirodan proizvod koji im omogućuje maksimalno uživanje u omiljenim aktivnostima.

Optimalno djeluje uz istovremenu upotrebu Acuraflex kapsula. Kapsule djeluju na simptome dugoročno i unutar tijela dok krema djeluje izvana na cijelo tijelo i organizam. Acuraflex krema sadrži aktivne sastojke isključivo biljnog porijekla, dobro se podnosi, njeguje kožu i ugodnog je mirisa. Proizvod nije namijenjen upotrebi kod male djece zbog izražajnijeg osjećaja zagrijavanja.

Naruči svoj komplet Acuraflex kapsula i kreme uz 20% popusta.

Još o proizvodu

Zašto izabrati Nutrilago® Acuraflex kremu?

Krema

Djeluje brzo i učinkovito • Pruža olakšanje u pokretu • Ponovno otkrijte zaboravljene hobije i fizičku aktivnost • Temelji se na Kurkumi • Sadrži čak 13 aktivnih sastojaka–biljnih ekstrakata, vitamina, minerala i antioksidansa • Jedinstvena formula • Dobro se podnosi • Široki spektar djelovanja na cijelo tijelo • Optimalno djelovanje se postiže istovremenim korištenjem uz Acuraflex kapsule • Lako se kupuje i bez odlaska u ljekarnu, a za kupnju nije potreban recept • Novo pakiranje s pumpicom • Acuraflex krema registrirani je proizvod u EU i Republici Hrvatskoj.

Acuraflex naturalViše o sastojcima

Secure Payment

Jednostavna i sigurna kupnja

Diskretna kupnja i sigurno plaćanje. Mogućnost plaćanja prilikom preuzimanja proizvoda. 〉 Više...

delivery

Besplatna i diskretna dostava

Besplatna dostava za narudžbe iznad 63 €. Sve pošiljke šaljemo ekspresno i u diskretnom pakiranju. 〉 Više...

Acuraflex natural

Acuraflex

Krema i kapsule

Acuraflex natural
Acuraflex

Krema i kapsule